vrijdag 29 maart 2013

BEWE 13: MONO-TANGLE

Voor deze uitdaging gaan we weer een mono-tangle maken.. dus werken rond slechts één patroon..
We maken deze keer de eerste uitdaging van  Adventures in monotangaes van Roy Stauffer: link.

In feite mag je de basislijnen/string zelf kiezen.. maar we volgen zijn voorbeeld en tekenen in potlood een Z op onze zentangle (vierkant).

Nu nog kiezen welk patroontje je gaat gebruiken. Helemaal onderaan de uitdaging staan links naar de creatievelingen die deze uitdaging hebben gemaakt. Laat je hierdoor inspireren bij het kiezen van een patroontje.

In elk tekenvlak tangel je dus hetzelfde patroontje.. bedenk variaties erop door de ene keer met rechte lijnen en de andere keer met gebogen lijnen te werken.. de ene keer heel groot en de andere keer heel klein.. eventueel een variatie erop mag ook.. extra lijntjes/krulletjes/bolletjes... :D

Vergeet niet schaduw aan te brengen!

De bedoeling is dat je op die site ook een link naar je creatie plaatst. Heb je zelf niet de mogelijkheden om je tangle online te plaatsen dan geef je me maar een seintje en doe ik het wel voor je.

Veel plezier!

Hier kan je een link plaatsen naar je creatie! Zo kunnen leden die er laten aan beginnen toch nog een kijkje komen nemen! Want op de club blijven de patroontjes max. een maand bewaard! Dankjewel!

2 opmerkingen:

  1. Hoi Magda-Aurora, mijn inzending voor Roy's monotangle uitdaging staat op : http://elefantangle.blogspot.nl/2013/03/monotangle-challenge-door-roy-stauffer.html

    groetjes van Arja

    BeantwoordenVerwijderen