woensdag 27 februari 2013

WU 65: WAAR BLIJFT DE LENTE? / SPRING-LOVERS!

Volgende week voorspellen ze 10 graden... zucht.. wat duurt deze winter lang!.. en denk dat ik alwééérrr snipverkouden ben.. ggrr.. sniksnif.. :(..

We snakken nu echt wel naar de lente.. dit gaan we uiten door bloemetjes én hartjes te tangelen.. ja alweer hartjes want moet je die variaties op het patroon HEARTSTRINGS eens bekijken van HELEN WILLIAMS!
Er is ook een pracht van een videootje bij van haar op youtube! link naar youtubeIk daag jullie uit hartjes-ketens te weven (van smal naar breed en omgekeerd link) (minimaal 1 enkele én 1 dubbele hartjes-keten!) en dat doorheen een zee van bloemen!.. wauw mooi!

Waar blijft de lente? Waar blijft de zon?... de blaadjes krijgen bomen :D.. pompompom..

Patronen: keuze uit:
TESALI (link), HEARTSTRINGS (variations) (link), FLUX (link), bloemenpatroontjes (link),(link), (link), (link), (link) een vlinder (link)
Voor inspiratie kan je Helen ook bezoeken op pinterest! Puur genieten! :D link (waarschuwing: alleen op de deze laatste link klikken als je veullll tijd hebt!) :D

Zendala:
We tangelen binnen de omgeving van een cirkel (zendala). Maar laat de hartketens rustig de begrenzing van je cirkel doorbreken!


Jullie hebben wel door dat de cirkelomtrek ons zonnetje symboliseert? :D


Kleur:
Enne.. de lente wil ook zeggen kleurrrrrrrr.. dus als het op dat ogenblik goed aanvoelt brengen we ook kleur in onze zendala!
Zo niet dan ga je toch heel eigenwijzeïg één bloempje inkleuren om te kunnen groeien en bloeien in onze bloemenzee!

Schaduw:
En geef ook extra aandacht aan de schaduw bij deze hartketens (zie bovenstaande links!)

Vrij tekenwerk:
En voor diegenen die graag vrij tekenen: thema = SPRINGLOVER met vlinders, bloemen en hartjes!!!!

Hop naar de lente! Veel plezier!!!!!!!!!!! :D
-----
Hieronder kan je een link plaatsen naar je uitdaging! Dankjewel! :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten