zaterdag 29 december 2012

WEEKUITDAGING 56: Nieuwjaar(Link naar onze club!)

Het thema is duidelijk.. van oud naar nieuw.. afscheid nemen van het oude jaar en het nieuwe jaar feestelijk verwelkomen.. ik denk aan vuurwerk en champagne om te klinken op het nieuwe jaar!

---

Vanaf hier meer instructies voor diegenen die dat willen..

1. als werkvlak nemen we een vierkant, rechthoek of cirkel

2.  Link
als eerste Basis-/hulplijn denken we aan vuurwerk en tekenen we een "ster" (explosie) (zie tekening hierboven) die gedeeltelijk buiten het vlak van ons werkvlak (vierkant, rechthoek, cirkel) komt.. daarbinnen nog twee kleinere "sterren" (explosies).. als laatste strings/hulplijnen tekenen we nog twee zigzag-lijnen die mekaar centraal in het werkvlak kruisen...

3. heel hoekig onze tangelvlakjes hé.. met feestgedruis in het achterhoofd gaan we nu tangelen.. net als bij de vorige uitdaging gaan we zelf min. acht patroontjes kiezen bij tanglepatterns.com en kiezen hierbij uit de beginletters van NIEUWJAAR.

4. vergeet niet soms heel eigenwijs ook buiten de afgebakende zones te tangelen om het effect van vuurwerk nog eens extra te benadrukken..

5. als je dat wil mag je hier en daar kleur invoeren.. ik denk aan de kleuren van vuur geel, oranje, rood.. maar alle kleuren kunnen.. denk maar aan vuurwerk! Link

Hier komt mijn creatie :D

Patroontjes: "NIEUWJAAR"
Nzeppel, Inapod, Escalator, Unme, W2, Jittzerz, Afterglo, Raindotty en enkele intuïtieve tangeltjes om het vuurwerk-effect te vergroten!

Negatiefje:


Negatiefje ingekleurd met PSP:


Negatiefje ingekleurd met PSP:


Negatiefje ingekleurd met PSP:


Origineel ingekleurd met Bruynzeel-kleurpotloden (speciaal voor Carmela..)  :D
Veel plezier! Allemaal een fijne eindejaarsovergang! :D

Vergeet niet hieronder naar jullie creaties op jullie blog te linken! Dankjewel! :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten