zaterdag 28 januari 2012

Onze supergezellige Amigurumi-gekte-club!

http://amigurumi-gekte.clubs.nl/

Ter info, hier ons welkomswoordje!

Hallo! Fijn dat je hier even een kijkje komt nemen!

Raar maar waar: Letterlijk betekent het Japanse "amigurumi": "gebreide figuurtjes".. maar het is de "gehaakte variant" die bij ons echt populair is geworden.. de figuurtjes worden in 't rond gehaakt.. hebben een schattig uitzicht door hun groot bol hoofd, grote ogen en kleine lijfje.. deze figuurtjes zijn ideaal als verzamelobject, om cadeau te geven, knuffeltje voor ons (klein)kind, sleutelhanger, tasjeshanger, aan feestslingers, bevestigd aan cadeauverpakking, gewoon voor op onze seizoenstafel.. het blijft echter niet bij het haken van poppetjes en beestjes.. alles mag.. speelgoed, planten, gebak, snoep,..

We houden op onze club wedstrijden, clubcrea's en (leden)uitdagingen... bewonderen mekaars creaties, delen links, wisselen ervaringen uit, kletsen gezellig in het forum,..

Heb je zin om mee te doen aan al deze gezellige activiteiten? Meld je dan aan! Je wordt dan automatisch aspirant-lid. Na reactie in het forum (voorstelberichtje) word je volwaardig lid en kan je de mappen/ links/ bestanden/ foto's.. bekijken.
Klik hier voor de clubafspraken!

Magda,eigenaar
Anja en Marijke, beheerders
Hildt, club-VIP, vertaal"ster" en uitdelen WW's
Dankjewel dames voor jullie enthousiaste inbreng!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten